NiLo Personal Training Logo
Menu

Werkwijze

Intake

Tijdens de intake bepalen we jouw doelen en plaatsen we deze in een tijdlijn. Aan de hand hiervan maken we een programma op maat, waarin de juiste trainingsmethodes worden gekoppeld aan jouw doelen. Dit kan zijn afvallen/ vetpercentage verlagen, aankomen /  spiermassa verhogen of conditie verbeteren.

Training

De training is een variatie van verschillende oefeningen die jouw doel(en) ondersteunen. Focuspunten, de punten in je lichaam die jij wil versterken, krijgen zeker aandacht. Hierbij houden we ook rekening met eventuele blessures. Wat jouw persoonlijke doelen ook zijn, wij helpen je om ze te behalen. We zoeken de balans in wat je kan en wat je wilt bereiken. Wij halen je uit jouw comfortzone en zorgen dat je net even dat extra stapje zet.

Progressie

Ook houden we de progressie bij tijdens verschillende meetmomenten om zo de voortgang te garanderen. Resultaat werkt verslavend en helpt te zorgen voor de verandering in mindset die nodig is voor een structurele verandering in leefstijl. In het traject geldt dan ook zeker: meten is weten.

Openingstijden

Uitsluitend op afspraak
Maandag t/m vrijdag 07:00 tot 22:00
Zaterdag 07:00 tot 13:00
Zondag 08:00 tot 13:00

Contactinformatie

Telefoon: 06 24 183 436
E-mail: info@nilopersonaltraining.nl
Adres: Vianendreef 93e, 4841 LE Prinsenbeek
Kvk : 70769206

Deze website is gemaakt door Desta Software.

Chat openen
Kan ik u helpen?
Hallo, kunnen wij je helpen?