Skip to content
NiLo Personal Training Logo
Menu

Trainingsvormen

Personal training

Personal training is meer dan alleen het individueel trainen. Personal training is het gezamenlijk toewerken naar een verandering in de levensstijl door middel van training en voeding. Deze verandering in leefstijl is het einddoel, waar gezamenlijk naartoe gewerkt wordt door middel van persoonlijke doelstellingen zoals afvallen, spieropbouw, minder blessuregevoeligheid of een verbeterde conditie. Aan de hand van je persoonlijke doelstellingen en structurele veranderingen, sta je uiteindelijk fitter en energieker in het leven.

Voor ons is de definitie van personal training: persoonlijke begeleiding bij het veranderen van je leefstijl, aan de hand van een afgestemd trainings- en voedingsplan. Een verandering die haalbaar is, past in jouw dagelijkse bezigheden en leidt tot duurzame resultaten.

personal-training
Foto Duo Training

Duo Training

Duo training heeft dezelfde insteek als personal training, alleen train je samen met een partner, vriend of vriendin. Zo hou je niet alleen jezelf scherp maar motiveer je ook elkaar!

Small Group Training

Is Personal Training net een stapje te ver? Dan past Small Group Personal Training wellicht beter bij jou. Met deze training sport je in een kleine groep van 3 tot 4 personen en ervaar je toch de motivatie en coaching die een Personal Trainer je kan bieden. Aandacht, resultaat en fun staan altijd centraal.
Doordat je traint in een kleine groep kan de Personal Trainer goed rekening houden met jouw persoonlijke doel(en) en jou hier persoonlijk op coachen en motiveren, om maximaal resultaat uit je training te halen.

Foto Small Group Training

Kun je geen trainingsmaatje(s) vinden? Dan kun je gewoon aansluiten bij een van de andere groepen.

Wil je alleen voedingsbegeleiding?

Je kunt bij ons ook terecht voor alleen voedingsbegeleiding. Wil je meer informatie klik dan hier.

Chat openen
Kan ik u helpen?
Hallo, kunnen wij je helpen?